meSMwus

nu nog maar 99

Ik ontvang behoorlijk wat mails en nieuwsbrieven in mijn mailbox, soms gooi ik ze ongeopend weg en soms is de titel zo pakkend, dat ik deze direct open.

Dit was het geval met de mail die ik gisteren ontving. De titel: ‘Nog maar 100 dagen!’ De inhoud van de mail was als volgt:

“Meestal kijk je pas rond december terug op het afgelopen jaar. Dan zucht je diep en zoek je naar excuses. Excuses om aan anderen, maar vooral ook aan jezelf, uit te leggen waarom dit jaar toch niet zo liep zoals je je in januari had voorgenomen…

De zomervakantie is weer voorbij en je begint al weer aardig in de werksleur te komen. Gaat nu weer hetzelfde gebeuren?

Ik dacht het niet!!!

Stel jezelf de vraag: ¨Is dit waarom ik hier op aarde ben?¨Ja, het aftellen is begonnen.  Nog maar 100 dagen. Precies vandaag, nog maar 100 dagen! Nog maar 100 dagen en dan is het alweer 2015!

Ik daag je uit! Je hebt nu nog 100 fantastisch mooie dagen om grote mooie stappen te zetten naar het leven waar jij recht op hebt. Het leven wat jij verdient.

Durf te beginnen. Elke stap voorwaarts is een stap die je morgen niet meer hoeft te zetten. En wees niet bang om een keer een verkeerde stap te zetten. Dat hoort er bij. Je kunt niet veranderen als je niet iets nieuws wilt leren. En leren betekent ook leren van je fouten. Wees niet bang, je kunt altijd weer een stap terugzetten! Alles op jouw manier, want jij staat aan het roer.

Succes!”

Wow, dit had een mail van mij kunnen zijn. Want ja, vanaf vandaag zijn het nog 99 hele dagen om in actie te komen. 99 Hele dagen om datgene te doen, wat jij zo graag wilt doen. Om jouw leven te gaan leven en niet dat van een ander, of het leven dat anderen van jou verwachten.

99 Hele dagen om jouw Passie te gaan leven. 2376 Hele uren om in actie te komen. 142.560 Hele minuten om dat te gaan doen wat je altijd al had willen doen.

Wacht niet totdat het 2015 is. Vaak zeg je, dat doe ik “Someday” Maar “Someday” is geen dag van de week, je hebt maandag, dinsdag, woensdag, ……….., heb je hem? Start vandaag met dat te doen wat je het allerliefste doet. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Weet jij nog niet precies wat jouw passie is en wil jij deze graag (her)ontdekken? Dan kun je nu direct in actie komen en mij bellen of mailen om te kijken of een lifeplanningstraject bij je past. Tijdens dit traject gaan we samen op zoek naar jouw passie, wordt er een plan gemaakt om jouw dromen om te zetten in doelen en samen met de lifeplanner ga jij aan het werk om jouw mooiste leven te leven. Wil je zelf je passie (her)ontdekken, dan kan het gratis Passiewerkboek jou hierbij helpen. Vanaf volgende week is deze aan te vragen via deze website. Wil je het boek niet missen, dan kun je mij nu al een mail sturen om het Passiewerkboek aan te vragen.

99 Hele dagen, nog meer dan 3 hele maanden. Die van mij zullen gevuld zijn met geweldig mooie dingen. Allereerst komt mijn gratis werkboek uit, ga ik mensen helpen om hun woekerpolissen te herstellen, ben ik een gaaf programma aan het schrijven en schrijf ik verder aan mijn boek. Ik leef mijn leven vanuit mijn eigen lifeplanning en dat gun ik jou ook.