Leontine (1969) is in februari 2012 de opleiding tot geregistreerd Life Planner (RLP®) gestart en heeft deze in december 2012 afgerond. Zij behoort hiermee nu tot een van de eerste Life Planners die de opleiding tot RLP® volledig in het Nederlands hebben afgerond en behoort daarmee dan tot de groep van 86 “Registered Life Planners” in Nederland.

Deze opleiding omvat de training “7 Stages of Money Maturity”, de vervolgtraining “Life Planning Intensive” en een “Mentorship opleiding” van 6 maanden, die gegeven wordt door de gecertificeerde opleiders van het Kinderinstituut of Life Planning in Nederland.

Leontine is al vanaf 1989 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft vrijwel alle diploma’s in haar bezit die er in dit vakgebied te behalen zijn (waaronder Assurantie A en B, Pensioenpraktijk I en II, Beleggen A en is ze erkend Hypotheekadviseur). Zij heeft altijd met enthousiasme en passie financieel advies gegeven aan zowel particulieren als ondernemers. Toch bleef zij het gevoel houden iets te missen. In 2011 is zij haar persoonlijke zoektocht begonnen. Via een opleiding tot Budgetcoach en Budget Life Planner kwam zij uit bij het Kinder Institute.

Doordat zij in de opleiding tot geregistreerd Life Planner ook haar eigen Life Planning heeft gemaakt weet zij als geen ander wat Life Planning met je doet en voor je kan betekenen. Zij is nu druk bezig om haar eigen Life Planning te leven en uit te voeren.
Zij realiseerde zich dat geld en emotie onlosmakelijk verbonden zijn. De kennismaking met Life Planning was voor haar dan ook dé ontdekking om met cliënten te gaan werken aan persoonlijke én financiële aspecten.

Haar credo is: It’s not how good you are, it’s how good you wanna be! Dare to live now!